top of page


Andreja Krstić, perkusije
Iza sebe ima bogato muzičko iskustvo - sarađivao je sa prestižnim umetnicima zemlje i regiona, i nastupao na brojnim koncertima širom Evrope. Bavi se raznim stilovima muzike, a u kontakt sa flamenko umetnošću dolazi 2010. godine i zaljubljuje se u taj svet. Godine 2015. se priključuje flamenko grupi Sonikete.

 

Brаnko Ćurčić, gitara & vokal

Bаvi se flamenko umetnošću od svoje 12. godine, kаdа i stupа prvi put u kontаkt sа instrumentom. Znаnjа kojа stiče u rodnom grаdu produbljuje u više nаvrаtа odlаscimа u Špаniju, pri čemu nаjviše borаvi u Grаnаdi, Kordobi i Mаdridu. Od nаstupа se mogu izdvojiti učešćа nа GitаrArtu, Festivаlu gitаre SIFF u Sloveniji, Mаdlenijаnumu, Exitu, kao i mnogobrojni mаnji nаstupi po beogrаdskim klubovimа. Godine 2001. nаstupа kаo gost u Sаvа Centru uz vrhunskog špаnskog gitаristu Herаrdа Nunjesа (Gerardo Núñez), izvodeći kompoziciju Trаfаlgаr, istoimenog gitаriste i kompozitorа.

 

 

Isidora Ganguly, ples & vokal

Plesom se bavi od 1997. godine. Usavršavala se u Španiji i Velikoj Britaniji, učeći od umetnika kao što su Manuel Liñan, Rafaela Carrasco, Concha Jareño, Beatriz Martin, Marco Flores, Antonio del Castillo, Olga Valentić i mnogi drugi. Pobednik je na takmičenju Viva España Flamenco Competition u Londonu 2007. godine. Iza sebe ima bogato iskustvo u vidu saradnje sa brojnim muzičarima, koreografisanja, podučavanja, nastupa u zemlji i inostranstvu, saradnje sa FDU, učestvovanja na Koreografskim minijaturama, GitarArtu itd.

 

 

Sena Vukotić, ples

Bavi se flamenko plesom od 2003. godine, u početku kao član i solista grupe Los Hitanos, a zatim učeći samostalno i pohađajući kurseve Isidore Ganguly, Ane Pandur Predin, Pedra Fernandeza itd. Godine 2011. priključuje se flamenko grupi Sonikete.

bottom of page